Familjefest eller konferens?
Upplevelser, bus och allvar, mat och vin, lugn och harmoni.
Boka nu!Fira något, 50, 60, 70 år
bröllopsdag, familjen...


Slipp bestyren hemma. Låt oss göra jobbet.
Fira på vårt vänliga och personliga hotell!
Boka ett totalarrangemang för dina nära och kära och fira t.ex. bemärkelsedagen i Chauvigny på slottshotellet Le club Montléon.
   På så sätt får ni hotellet för er själva och kan umgås i lugn och ro långt från vardagsstressen. Vi hjälper till med idéer till ett trevligt program. Barnbarnet kanske vill rida en eftermiddag med dig, medan din fru/man vill ge dig en golfrunda i present. Svärmor står för champagne i trädgården och sönerna utmanar dig på att cykla dressin. Döttrarna visar dig porslinstillverkningen i fabriken och dina syskon tar dig till en magiskt märklig plats.
   Eller varför inte överraska din partner och sköt bokningen i största hemlighet.

   Vi ger dig idéerna och sköter bokningarna. Din enda uppgift är att boka oss och ta dig hit med dina nära och kära!

 

 

   

Konferensarrangemang
Klokt, kul, kulinariskt och kulturellt

 
 Vårt ljusa konferensrum inbjuder till goda och kloka tankar
Boka några effektiva, ostörda och trivsamma dagar för dig och dina medarbetare/kunder/vänner på Le Club Montléon! Vi garanterar er en totalupplevelse och att besöket här ska bli riktigt inspirerande.

Läs här ett par förslag till hur du kan lägga upp besöket. Du slipper planeringen och sparar tid medan vi fixar allt det praktiska.


Tre dagars programförslag


Måndag:
Resdag. Ankomst till Poitiers (t.ex.) Vi möter vid flyg eller tåg.  Incheckning. Välkomstdrink på Le Club Montléon. Middag på den välrenommerade kvarterskrogen Les Choucas.

Tisdag:
Frukost Montléon (buffet om så önskas)
Eget program efter behov; strategi, budgetuppföljning, internutbildning... Boka vårt vackra konferensrum med plats för 26 deltagare.
Lunch på Les Choucas.
Eftermiddag: golf / alt program i Poititers för icke golfare.
Kvällen: Buffet på Montléon

Onsdag:
Frukost (se ovan)
Eget program, fortsättning
Vingårdsbesök med lunch. Rovfågelsuppvisning kl 15 i Chauvigny.
Middag på gourmetrestauranten Le Lion d’Or i Chauvigny.

Torsdag:
Frukost och avresa. Vi ordnar transfer till Poitiers.


 Konferera under akacian


Fem dagars programförslag


Måndag:
Resdag. Ankomst till Poitiers (t.ex.) Vi möter vid flyg eller tåg.  Incheckning. Välkomstdrink på Le Club Montléon. Middag på den välrenommerade kvarterskrogen Les Choucas, där Solange och Bernard tar emot.

Tisdag:
Frukost Montléon (buffet om så önskas)
Eget program efter behov; strategi, budgetuppföljning, internutbildning... Boka vårt vackra konferensrum.
Lunch på Les Choucas.
Eftermiddag: Besök i Angles sur Anglin, en av Frankrikes vackraste byar, om man får tro fransmännen/Golf för dem så önskar.
Kvällen: Apéritif på torget hos Josette
. Middag i Chauvigny.

Onsdag:
Frukost (se ovan)
Kanske en rejäl "uppskrattning" (se under rubriken föreläsningar) kan passa före avfärd till Richelieus hemstad, en fantastiskt inskriven stad i barockmiljö, kl 10.00. Slottsbesök i Chinon med lunch på torget. Vinprovning i Saumur.
Sen kväll: Lätt buffet på Montléon.

Torsdag:
Frukost (se ovan)
Heldagsbesök på Futuroscope
Middag i Poitiers på vägen hem
Alternativt egna förhandlingar fm med lunch på La Belle Epoque samt besök på Arkeologiska muséet i Chauvigny och på  Rovfågelsuppvisning kl 15.
Middag på gourmetrestauranten Le Lion d’Or i Chauvigny

Fredag:
Frukost och avresa. Vi ordnar transfer till Poitiers.

 

 

 Priser
Beroende på service- och arrangemangsnivå kan vi erbjuda dig mycket goda priser här i Chauvigny. Men eftersom vi vill göra allt för att just din konferens ska bli precis så som du har tänkt dig lämnar vi gärna offert när vi vet hur mycket och vad du vill göra här i denna charmerande bygd. Ett tips är dock att vara ute i god tid för att få ut mest möjliga av besöket.

Kapacitet
Vi har totalt 12 bäddar. Behövs fler bäddar har vi ett mycket gott samarbete med ett bra hotell i närheten. Konferensrummet kan ha 26 deltagare sittande i olika konstellationer.

Bokning
Kontakta Maud Skoog Brandin på telefon 0709850385, eller 0033 5 49 47 45 02 eller med e-post Maud@leclubmontleon.com för prisförslag!