Golf i Chauvigny är rena njutningen!
Inga köer, roliga och omväxlande banor.
Från och med våren 2005 erbjuder vi dessa extra tjänster:


Golf
Alldeles i närheten av Chauvigny ligger fem fina golfanläggningar, S:t Cyr, Mignaloux, Poitiers, La Roche-Posay och Les Forges där möjligheten att få bra starttider är mycket god jämfört med situationen i t.ex. Sverige, Spanien och Portugal. Vi hjälper till att boka tider och skjutsar er till golfbanan i tid. Om du vill kan du beställa en praktisk "lunchbox" för golfbagen, så är hela rundan fixad!  När du kommer tillbaka efter dagens spel har vi eftersnack i baren och - om du vill - kan Hans ge dig lite tips.

Hans Weinhöfer har mer än 30 års erfarenhet av golftränaryrket som pro vid Kalmar golfklubb. Han är "pappa" till Joachim Haeggman, Mårten Olander, Åsa Gottmo och Pernilla Sterner. Som coach för landslagen i Sverige och Belgien under 15 år fostrade han dessutom bl.a. Henrik Stenson, Fredrik Jacobsson, Mattias Gröhnberg och Niclas Fasth.

Hans Weinhöfer


 

   

 

 

 

Träningsmöjligheterna vid golfbanan i Mignaloux är riktigt bra.

     
   

 

 

Efter 18 hålet på den mycket kuperade     banan i Saint Cyr är det skönt att åka rullband upp till klubbhuset! Man kan också göra som många fransmän: ta en paus efter nio hål och stärka sig med härlig trerätters gourmetlunch med traktens vin. Inte så sportigt kanske, men gott!

       
Fler bilder hittar du under fliken "Aktuellt"